Dieseltuning voor alle wagens

Als u op zoek bent naar een autospeciaalzaak die gespecialiseerd is in dieseltuning in Maldegem, dan moet u zeker eens passeren bij René Goossens. Zaakvoerder René zit al zijn hele leven in de autosector en weet bijgevolg dan ook alles van het tunen van zowel benzine- als dieselwagens.

Zowel benzine- als dieselwagens

Bij dieseltuning wordt het motorvermogen van uw wagen elektronisch geoptimaliseerd voor een betere prestatie van het voertuig. U hebt naast 25% meer power en koppel ook nog eens 100% meer rijplezier. Nadat u uw wagen opgekrikt heeft met dieseltuning verbruikt het daarbovenop nog eens veel minder.

Trucks

Ook zwaardere voertuigen kunnen bij René Goossens hun motorvermogen geoptimaliseerd zien. Vooral trucks hebben baat met dieseltuning. Zo vermoeit u uw truck veel minder tijdens die lange ritten op de baan.  

Contact

Als u vragen heeft of meer informatie wenst over dieseltuning in Maldegem, dan mag u gerust contact opnemen. U bent uiteraard steeds welkom om eens binnen te springen in de zaak. René helpt u in dat geval graag verder in levenden lijve.

25% meer power & koppeling
100% meer plezier
MINDER VERBRUIK !