Alle soorten nummerplaten en kentekenplaathouder

Alles in verband met nummerplaten en kentekenplaathouder in Maldegem vindt u bij René Goossens. U kunt er originele nummerplaten verkrijgen en verschillende soorten sierplaten in diverse materialen bestellen. Uiteraard biedt René Goossens ook de service aan om uw nummerplaat te bevestigen aan uw voertuig. 

Originele nummerplaten

René Goossens biedt u aluminium nummerplaten aan. U kunt kiezen tussen pel-platen, plexi-platen en pers-platen. Alle soorten zijn mogelijk: zowel motoplaten als europlaten in het rood of het groen, in normale uitvoering of kleinere variant. Het is eveneens mogelijk om nummerplaten te verkrijgen met een gepersonaliseerd bedrukking.

Sierplaten

Bij René Goossens zijn er sierplaten beschikbaar in alle soorten materialen: aluminium, plastic en chromé. De plaathouders zijn ook beschikbaar met een gepersonaliseerde bedrukking met zowel een smalle als een brede boord.

Nummerplaatbevestiging

U kunt een beroep doen op René Goossens om uw nummerplaten stevig te bevestigen aan uw voertuig. Deze autospeciaalzaak heeft verschillende systemen hiervoor: plaatklemmen in inox, metalen spiegelhaken met enkele of dubbele klem en magneten voor garageplaten.

Magnetische dakplaten

Ook als u nood heeft aan magnetische dakplaten bent u bij René Goossens in goede handen. Ze kosten slechts 75 euro per stuk en ze zijn beschikbaar met verschillende opschriften zoals “te koop”, “te huur”, “lichte vracht” en meer.

Antidiefstalplaathouder

Als u uw nummerplaat wilt beveiligen tegen diefstal, dan kunt u een antidiefstalplaathouder laten installeren. Dat is een vernuftige en gepatenteerd systeem die het onmogelijk maakt om uw nummerplaat te stelen.

Voor meer info over de nummerplaten in Maldegem, neemt u gerust contact op.