Geen kopzorgen meer met de antidiefstalnummerplaathouder van René Goossens

René Goossens verkoopt in zijn speciaalzaak in Maldegem de antidiefstalnummerplaathouder. Dat is een innoverend systeem dat voorkomt dat uw nummerplaat gestolen wordt. René heeft de antidiefstalplaathouder uitgevonden en heeft hier een patent op. Dat betekent dat u nergens anders in België en Europa dergelijk systeem kan kopen.

De gevolgen van een gestolen nummerplaat

Maak uzelf geen blaasjes wijs: een gestolen nummerplaat is een administratieve en organisatorische horror.

U mag ten eerste niet meer rijden met uw wagen. Elke auto is tenslotte verplicht om met een nummerplaat te rijden. Dat betekent dat u moet vertrouwen op de goodwill van anderen of moet rekenen op de diensten van een taxi. Daarnaast moet er een depannage van het voertuig voorzien worden. Soms regelt de politie dat als u aangifte gaat doen van de diefstal, maar u betaalt er wel voor. Uiteindelijk moet er een nieuwe nummerplaat aangevraagd worden. Ook dat kost tijd. Dat kan van twee tot zeven dagen duren.

Het kostplaatje kan uiteindelijk oplopen van 500 euro tot 2500 euro. Niet mals.

Goedkoop en met levenslange garantie

Een gestolen nummerplaat kan werkelijk iedereen overkomen. Elke dag worden er 55 platen gestolen in België, dat zijn er 20.000 per jaar. Voor slecht 98 euro + btw bent u van dat risico volledig vrijwaard. René heeft alvast vertrouwen in zijn product want u krijgt er een levenslange garantie op. De antidiefstalnummerplaathouder uit Maldegem is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal.

Neem contact op voor meer informatie

Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen met René Goossens. René geeft graag wat meer uitleg over zijn gepatenteerde antidiefstalsysteem. U kunt uiteraard steeds eens binnenspringen in de speciaalzaak.