Alle soorten plaatbevestiging en plaathouders

Heeft u nood aan een professionele en betrouwbare plaatbevestiging in Maldegem of omstreken? Spring dan zeker eens binnen bij René Goossens. Deze autospeciaalzaak heeft alles in verband met nummerplaatbevestiging.

Nummerplaatbevestiging

U kunt rekenen op René Goossens om uw nummerplaten te bevestigen aan uw voertuig. Deze autospeciaalzaak hanteert hiervoor verschillende systemen zoals plaatklemmen in inox, metalen spiegelhaken met enkele of dubbele klem en magneten voor garageplaten.

Plaathouders

Bij René Goossens zijn er ook sierplaten in de aanbieding in aluminium (gedeponeerd model met brede boord van 25 mm), plastic en chromé. Ook plaathouders met een gepersonaliseerde bedrukking zijn hier aan het goede adres. Die zijn verkrijgbaar met zowel een smalle als een brede boord.

Antidiefstalplaatsysteem

Is uw nummerplaat netjes bevestigd? Misschien moet u overwegen om ook een antidiefstalplaathouder te installeren? Dat innoverend systeem, uitgevonden door René zelf, zorgt ervoor dat het onmogelijk is om uw nummerplaat te stelen. Het kost slecht 98 euro + btw en u krijgt er een levenslange garantie op. Dit systeem is nergens anders in Europe of België te verkrijgen.

Neem contact op of kom eens langs

Heeft u vragen in verband met de plaatbevestiging in Maldegem? Of wenst u meer informatie over de antidiefstalplaathouder? Geen probleem! Dan neemt u gewoon contact op. René Goossens beantwoordt u dan zo spoedig mogelijk. U kunt uiteraard altijd eens langskomen in de zaak in Maldegem. René adviseert u graag verder.