Sleutelkastjes

Voor een ruime aanbieding aan sleutelkastjes in Maldegem springt u best eens binnen bij René Goossens. Deze autospeciaalzaak heeft vier soorten Combiaboxen in de aanbieding, elk met zijn eigen nut en toepassing. Sleutelkasten helpen uw bedrijf of garage alles efficiënter en makkelijker te organiseren.

Wat zijn sleutelkasten

Het zijn boxen die zich in het voertuig bevinden en die enkel open te maken zijn met een Master Key. Zeer handig, bijvoorbeeld, voor autoverkopers. Als een klant een proefrit wilt maken hoeft er nooit meer achter de sleutel gezocht te worden. Enkel de Master Key gebruiken en de klant kan rijden. Snel, makkelijk en efficiënt.

Vier soorten Combiaboxen

De Combiabox heeft alvast een grote inhoud, want er is ruim voldoende plaats om autosleutels en een etuis in op te bergen. Daarnaast zijn er vier soorten Combiaboxen beschikbaar, elk met zijn eigen nut en toepassing: een box gemonteerd aan de voertuigen, een box met raambeugel, een box met stuurbeugel en een box gemonteerd aan muren.

Kluisje met montage

Het kluisje met montage is ideaal voor graafmachines, stationaire machines en transportmiddelen in de transport-, weg- of waterbouwsector. Zo kan iedereen vlot de machines gebruiken die een contactsleutel vereisen. 

Raamkluisje

Het raamkluisje heeft heel wat preventiemogelijkheden. Het is in de eerste plaats bedoeld als beveiliging tegen diefstal van accessoires en sleutels van wagens die op de parking van uw bedrijf blijven staan. Ook ideaal voor garages en autoverkopers. Ieder bedrijf krijgt een unieke slot-sleutelcombinatie, dus u bent verzekerd van de preventieveiligheid.

Gemaakt van stevig staal

Het kluisje is gemaakt van twee millimeter dik staal die daarbovenop nog eens gecoat is met een nylonlaag en voorzien is van een “tubular” slot. Dat is een soort slot dat aan zeer hoge Amerikaanse veiligheidsnormen voldoet. Aan de achterkant van de sleutelkast is een laag rubber aangebracht die beschadigingen aan de autoruit voorkomt.

Spring gerust binnen voor meer info

Als u nog vragen heeft over de verschillende toepassingen van sleutelkastjes in Maldegem, dan springt u gewoon eens binnen bij René Goossens. U kunt uiteraard steeds contact opnemen via de website.